CAYETANA DELS 50's

Nines fabricades en 1946 per Isidro Rico Miralles les va apadrinar la Duquesa d'Alba les primeres totes de cartró pedra va haver-hi diversos cambis amb els anys aquesta es de última generació dels 50's els ulls flirty marca Diana al coll i darrera l'esquena , 47cm adoptade per la casa " famosa"  cedida per una amiga, ja l'he restaurat i ha quedat preciosa...gracies Loli per la nina!

Informació cedida per la coleccionista Irene Comas, moltes gracies..!

http://www.irenecomas.com/

 

AURORA 2019 - 60 th ANIVERSARI

REIS 2019

" SRA.POTTS Y CHIP " BELLA Y BESTIA

" LUMIERE " BELLA Y BESTIA DISNEY

" DING-DONG " BELLA Y BESTIA DISNEY

Les fades al pati....
Les fades al pati....
Caseta  Ratolí a les escales de casa
Caseta Ratolí a les escales de casa
 DIBUIX FET PER LA MEVA FILLA EVA ( 2015)
DIBUIX FET PER LA MEVA FILLA EVA ( 2015)
NANCY MARILYN 2015 ( regal del meu home Jaume).
NANCY MARILYN 2015 ( regal del meu home Jaume).
NANCY COMUNIÓ 2014 ( Regal del meu germà Jordi )
NANCY COMUNIÓ 2014 ( Regal del meu germà Jordi )

NASCUTS ALS 60

Refrescant la memòria

LULU DE " MECANICA IBENSE"
LULU DE " MECANICA IBENSE"